CRM-integratie divers | CloudCTI

Direct klantinformatie vanuit je CRM-pakket inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep en klik en bel

logo (1)

Overzicht

Met het VoIPGRID platform heb je de mogelijkheid om te koppelen met diverse CRM-pakketten. Door het koppelen van telefonie met andere gegevens kun je sneller en efficiënter werken. VoIPGRID heeft hiervoor een koppeling gerealiseerd met CloudCTI.


Features

Bij een inkomende oproep verschijnt er een pop-up venster in het beeldscherm van je computer. In die pop-up zie je welke klant belt en het allermooiste: klik op de pop-up en de klantkaart binnen het CRM-pakket verschijnt op je beeldscherm.

Dankzij deze pop-up weet je precies welke klant belt. Na het openen van de klantkaart kun je direct notities maken of terugbelacties aanmaken. 

Zoeken naar het juiste bedrijf binnen het CRM-pakket is met deze integratie verleden tijd én je weet direct wie je aan de lijn hebt. Daarnaast hoeft de beller niet opnieuw zijn of haar verhaal te doen, alle gespreksgeschiedenis kun je terugvinden binnen het CRM-systeem. Dit zorgt niet alleen voor een sneller werkproces, maar ook voor een persoonlijke benadering naar de klant. Je kunt je focussen op het gesprek met de klant en de CRM-koppeling ondersteunt je daarbij!

Ook biedt de CRM-integratie de mogelijkheid om vanuit je CRM-pakket uit te bellen door middel van een hotkey.

CRM-integratie-VoIPGRID


Technisch

Met de CloudCTI oplossing heb je geen technische kennis nodig, omdat het een standaard koppeling is. Ideaal voor bedrijven die gebruik willen maken van een integratie tussen hun CRM-systeem en telefonie, maar niet de kennis in huis hebben om scripts te schrijven of het coderen moeten uitbesteden. Het enige wat je nodig hebt is kennis van systeembeheer, aangezien er per gebruiker software geïnstalleerd moet worden om de koppeling te kunnen maken. De CloudCTI CRM oplossing koppelt met nagenoeg alle CRM- ERP- Administratie pakketten op basis van ODBC, MySQL, mSQL, CSV of via een beschikbaar gestelde API. 


Compatibiliteit

Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende betaalde module noodzakelijk:

  • CRM module

De CloudCTI CRM client is alleen compatible met Windows gebruikers. Dankzij de CloudCTI Webclient worden macOS en Chromebook ook ondersteund. CRM systemen die nog niet gekoppeld zijn, zijn op aanvraag vaak kosteloos toe te voegen. Lees meer over de voorwaarden en het instellen van de koppeling op onze technische wiki. Op cloudcti.nl staat de complete lijst met CRM-pakketten welke te koppelen zijn.

De contactgegevens die in het CRM-pakket staan, moeten middels een API beschikbaar zijn of op een andere manier geëxporteerd kunnen worden. 


Configuratie instructie

Check onze wiki-pagina voor de configuratie instructie. 


Tarief

CRM CloudCTI licentie per bedrijf eenmalig: €155,00

CRM CloudCTI licentie per gebruiker per maand: €5,20

Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen. Stuur een e-mail om de partnerprijslijst te ontvangen.


Integratiepartners

VoIPGRID B.V.
Lübeckweg 2
9723 HE GRONINGEN
contact@voipgrid.nl
050-8009000
KvK-nummer 50159917

 

logo-partneromgeving (1)-1


Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.