DLex – Wolters Kluwer CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Dlex inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

dlex-telefoniekoppeling-Wolters-Kluwer-e1611303087232

Overzicht

Met de DLex – Wolters Kluwer CRM connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep.

De Dlex - Wolters Kluwer CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

aanvragen Dlex


Features

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.

Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Bij een uitgaand gesprek wordt automatisch de stopwatch gestart waardoor er een sluitende urenregistratie gemaakt kan worden in DLex. Voor inkomende gesprekken dient u zelf aan te klikken of de stopwatch gestart dient te worden.  Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

  • Bedrijfsnaam
  • Contactgegevens contactpersoon
  • Telefoonnummer(s)
  • etc.

Technisch

Bubble - en daarmee de DLex CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket DLex CRM wordt gekoppeld op basis van een realtime databasekoppeling. De toegang tot deze database moet worden verleent door Wolter Kluwer – DLex. Aan de zijde van DLex dien je rekening te houden met 3-6 uur arbeid voor het toevoegen van de functionaliteiten om te kunnen koppelen.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Ontwikkeling en realisatie eenmalig: €695,00*

Licentie per bedrijf eenmalig: €155,00
Licentie per gebruiker per maand: €5,20

Let op: om deze koppeling te activeren dient de VoIP koppeling binnen Radar CRM ook geactiveerd te worden. Dit is een betaalde licentie.

*Deze koppeling dient nog gerealiseerd te worden en heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 weken.


aanvragen DLex

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.