Exact Online

Exact Online | VoIPGRID

Combineer de maandelijkse export van VoIPGRID met Exact Online en automatiseer de facturatie van je VoIP dienstverlening

Schermafbeelding 2020-11-18 om 15.31.43

Overzicht

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd. Met deze integratie kun je via een paar stappen eenvoudig maandelijks je klanten factureren vanuit je eigen boekhoudsysteem Exact Online.


Features

Facturatie binnen VoIPGRID vindt altijd plaats op de eerste dag van de maand. We sturen je een inkoopnota met het verbruik van al jouw klanten. Daarnaast verwerkt VoIPGRID voor al je klanten de verkooptarieven van alle gesprekken en diensten, conform het prijsplan dat elke partner zelf in de portal kan instellen. Na het verwerken van alle data, kunnen partners al in de loop van de ochtend voor zichzelf een facturatie-export maken. Ook kunnen wij geautomatiseerd deze export genereren en naar je mailen. Door de export te importeren in Exact Online, kun je je klanten eenvoudig maandelijks factureren vanuit je favoriete boekhoudsysteem.


Technisch

Voordat je de facturen kunt importeren in Exact Online, dienen er producten aangemaakt te worden in Exact Online. Dit is een eenmalige handeling. Daarna bepaal je de importdefinitie van het door VoIPGRID aangeboden CSV-bestand en bouw je eenmalig een nieuwe factuurlay-out. Wanneer deze eenmalige instellingen gereed zijn, kun je eenvoudig maandelijks je ontvangen CSV-bestand uploaden in Exact Online en je klanten factureren.


Compatibiliteit

Voor deze integratie zijn geen aanvullende diensten nodig. VoIPGRID zorgt er automatisch voor dat je maandelijks een CSV-bestand ontvangt met daarin de te factureren bedragen.


Configuratie instructie

Check onze wiki-pagina voor de algemene facturatie instructie. In de Partner Informatieportal vind je onder ‘Integraties’ detail instructies voor facturatie met Exact Online.


Tarief

Aan deze integratie zijn geen extra kosten verbonden.


Integratiepartners

VoIPGRID B.V.
Lübeckweg 2
9723 HE GRONINGEN
contact@voipgrid.nl
050-8009000
KvK-nummer 50159917

 

logo-partneromgeving (1)-1

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.