Notarisdossier CRM connector | CloudCTI

Met de telefonie integratie van CloudCTI toont Notarisdossier de gegevens van de beller als deze herkend aan het meegestuurde telefoonnummer. Ook kan automatisch een gesprek worden opgezet.

main-logo

Overzicht

Inkomende gesprekken worden weergegeven binnen Notarisdossier en bij herkenning van de beller wordt de naam getoond. Ook kan realtime het scherm met de gegevens van de beller geopend worden. Gesprekken kunnen direct worden opgezet vanuit Notarisdossier, telefoonnummers intoetsen hoeft niet meer. De integratie met Notarisdossier is voorgeconfigureerd in de CTI Wizard en is met slechts enkele stappen af te ronden.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

• Uitbellen (click-to-call): direct een gesprek opzetten met een muisklik of sneltoets.

• Met een muisklik kan realtime binnen Notarisdossier het scherm met de gegevens van de beller geopend worden.

• Alle functionaliteit wordt binnen Notarisdossier geboden.


Technisch

De integratie van Notarisdossier is opgenomen in de CTI Wizard waardoor installatie heel eenvoudig is. De meeste instellingen zijn al geconfigureerd zodat alleen enkele klantspecifieke gegevens hoeven te worden ingevuld en een duidelijke manual beschikbaar is. En de integratie wordt eenmalig geconfigureerd voor het hele bedrijf. CTI is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Compatibiliteit

CloudCTI is volledig cloudgebaseerde software en daardoor overal inzetbaar en eenvoudig te implementeren. Zowel Windows, MacOS als Chromebook (webclient) worden ondersteund. Data worden uitsluitend gecached en er wordt voldaan aan de hoogste security eisen.


Tarief

gratis try&buy, gratis proberen tot het eind van de volgende maand

Licentie per bedrijf eenmalig: €155,00
Licentie per gebruiker per maand: €5,20


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.