Radar 360 CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Radar inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Radar-CRM-telefonie-Red-Cactus

Overzicht

Met de Radar CRM connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep.

De Radar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de Radar CRM connector kun je bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct, of middels een druk op de knop, de klantgegevens openen in Radar. Extra informatie en acties kunnen worden aangevuld tijdens het gesprek. De opgeslagen notities kunnen bij een volgend contact geraadpleegd worden. 

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.

Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit, waardoor je met 1 druk op de knop vanuit Radar360 een gesprek kunt opzetten.


Technisch

Bubble - en daarmee de Radar CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Door de integratiemethode met het softwarepakket Radar360 kan de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld worden, omdat de klantkaart direct in Radar360 geopend wordt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Licentie per bedrijf eenmalig: €155,00
Licentie per gebruiker per maand: €5,20

Let op: om deze koppeling te activeren dient de VoIP koppeling binnen Radar CRM ook geactiveerd te worden. Dit is een betaalde licentie.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.