Tobias AX – Aareon CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Tobias AX – Aareon inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Tobias-AX

Overzicht

Met de Tobias AX – Aareon telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Tobias AX – Aareon met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens.

De Tobias AX – Aareon CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Door deze integratie kan Tobias AX – Aareon de klant herkennen en automatisch de klantkaart openen. Je kunt ervoor kiezen om de klantkaart automatisch te laten open zodra het toestel van de KCC medewerker gaat rinkelen of de klantkaart automatisch te openen op het moment dat diegene het gesprek aanneemt.

Wil je er liever een handmatige actie van maken, dan kan dat ook. Je krijgt dan een pop-up waarin je met één muisklik de klantkaart kunt openen. Indien een telefoonnummer meer dan 1x voorkomt in de database, geeft Tobias AX – Aareon een lijst weer met mogelijke klantkaarten, zodat de KCC medewerker de juiste klantkaart kan selecteren.

Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit.


Technisch

Bubble - en daarmee de Tobias AX – Aareon CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Door de integratiemethode met het softwarepakket Tobias AX – Aareon wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld, omdat Tobias AX – Aareon deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Licentie per bedrijf eenmalig: €155,00
Licentie per gebruiker per maand: €5,20


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.