Tobias AX – Aareon CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Tobias AX – Aareon inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Tobias-AX

Overzicht

Met de Tobias AX – Aareon telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Tobias AX – Aareon met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens.

De Tobias AX – Aareon CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Door deze integratie kan Tobias AX – Aareon de klant herkennen en automatisch de klantkaart openen. Je kunt ervoor kiezen om de klantkaart automatisch te laten open zodra het toestel van de KCC medewerker gaat rinkelen of de klantkaart automatisch te openen op het moment dat diegene het gesprek aanneemt.

Wil je er liever een handmatige actie van maken, dan kan dat ook. Je krijgt dan een pop-up waarin je met één muisklik de klantkaart kunt openen. Indien een telefoonnummer meer dan 1x voorkomt in de database, geeft Tobias AX – Aareon een lijst weer met mogelijke klantkaarten, zodat de KCC medewerker de juiste klantkaart kan selecteren.

Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit.


Technisch

Bubble - en daarmee de Tobias AX – Aareon CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Door de integratiemethode met het softwarepakket Tobias AX – Aareon wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld, omdat Tobias AX – Aareon deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een Windows applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. Heeft jouw klant een iMac? Dat hoeft geen probleem te zijn, neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Licentie per bedrijf eenmalig: €150,00
Licentie per gebruiker eenmalig: €25,00 | Per maand: €5,00

Genoemde tarieven zijn op basis van softwarepakketten waarmee Red Cactus een koppeling heeft. Wanneer er nog geen koppeling bestaat voor jouw softwareapplicatie, houdt dan rekening met de volgende extra investering op basis van webbased softwarepakketten:

  • Vooronderzoek: €195,00
  • Realisatie: €300,00

Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen. Stuur een e-mail om de partnerprijslijst te ontvangen.


Over integratiepartner

Red Cactus B.V.
Dirk Dronkersweg 12a
4462GA  GOES

info@redcactus.nl
redcactus.nl
0113-405065 
KvK-nummer 77957229

redCactus-favicon-10

Red Cactus maakt en levert softwareapplicaties voor de telecomsector. Van onze standaard diensten zoals de pop-up software Bubble waarmee je je telefoon koppelt aan nagenoeg elk CRM-systeem tot maatwerk software oplossingen, zoals een connector om data te koppelen aan Microsoft Power BI voor maatwerk dashboards. Red Cactus is jouw partner.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.