WinCar CRM connector | CloudCTI

Met de WinCar telefonie integratie van CloudCTI wordt de beller herkend aan het meegestuurde telefoonnummer en kunnen diverse acties geautomatiseerd worden. Ook kan automatisch een gesprek worden opgezet.

WINCAR-fab883b4

Overzicht

Bij inkomende gesprekken verschijnt een kleine pop up, die niet stoort tijdens het werk, met gegevens uit WinCar waarbij de keuze van deze gegevens vrij aan te passen is. Met een muisklik kan realtime binnen WinCar het scherm met de gegevens van de beller geopend worden. Optioneel kunnen er extra acties worden toegevoegd. Gesprekken kunnen direct worden opgezet vanuit WinCar, telefoonnummers intoetsen hoeft niet meer. Inkomende gesprekken worden weergegeven binnen WinCar en bij herkenning van de beller wordt de naam getoond. Ook kan realtime het scherm met de gegevens van de beller geopend worden. Gesprekken kunnen direct worden opgezet vanuit WinCar, telefoonnummers intoetsen hoeft niet meer. De integratie met WinCar is voorgeconfigureerd in de CTI Wizard en is met slechts enkele stappen af te ronden.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

• Uitbellen (click-to-call): direct een gesprek opzetten met een muisklik of sneltoets.

• Automatische herkenning van telefoonnummers. De naam zoals bekend in WinCar wordt getoond.

• Herkenning mogelijk uit verschillende CRM applicaties tegelijkertijd.

• Met een muisklik kan realtime binnen WinCar het scherm met de gegevens van de beller geopend worden.

• De herkenning wordt dagelijks automatisch bijgewerkt (frequentie instelbaar).

• Elk veld uit WinCar kan getoond worden.

• Alle functionaliteit wordt binnen WinCar geboden

• Naar keuze acties bij inkomend gesprek uit te breiden


Technisch

De integratie van WinCar is opgenomen in de CTI Wizard waardoor installatie heel eenvoudig is. De meeste instellingen zijn al geconfigureerd zodat alleen enkele klantspecifieke gegevens hoeven te worden ingevuld en een duidelijke manual beschikbaar is. En de integratie wordt eenmalig geconfigureerd voor het hele bedrijf. CTI is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Als in WinCar nieuwe contacten worden aangemaakt, worden deze door CloudCTI automatisch bijgewerkt en herkend. Zo is een juiste werking altijd gewaarborgd.

De koppeling legt een verbinding (ODBC data link) met de database van WinCar.

Compatibiliteit

CloudCTI is volledig cloudgebaseerde software en daardoor overal inzetbaar en eenvoudig te implementeren. Zowel Windows, MacOS als Chromebook (webclient) worden ondersteund. Data worden uitsluitend gecached en er wordt voldaan aan de hoogste security eisen.


Tarief

gratis try&buy, gratis proberen tot het eind van de volgende maand

Licentie per bedrijf eenmalig: €155,00
Licentie per gebruiker per maand: €5,20


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.