Accelerate

Accelerate CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Accelerate inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Logo-accelerate-RGB

Overzicht

Met de Accelerate telefonie connector van Accelerate verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Accelerate met de gegevens van de beller. Zodra er gebeld wordt kunt u dus zien om welke beller het gaat. Zodra je op de knop klikt wordt een nieuw venster geopend met de CRM-kaart van de persoon met het meegeleverde telefoonnummer.

De Accelerate CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de Accelerate CRM telefonie connector kun je aangeven of de patiëntenkaart meteen geopend moet worden bij een telefonische oproep, of dat je eerst op de naam van de patiënt moet klikken in de lijst met bellers. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor het mogelijk is met 1 druk op de knop een gesprek te starten.
Accelerate-voip-koppeling-red-cactus


Technisch

Bubble - en daarmee de Accelerate CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Omdat Accelerate zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de Accelerate module deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


 

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.