AFAS

AFAS software | VoIPGRID

Combineer de maandelijkse export van VoIPGRID met AFAS software en automatiseer de facturatie van je VoIP

afas

Overzicht

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd. Met deze integratie kun je via een paar stappen eenvoudig maandelijks je klanten factureren vanuit je eigen boekhoudsysteem AFAS.


Features

Facturatie binnen VoIPGRID vindt altijd plaats op de eerste dag van de maand. We sturen je een inkoopnota met het verbruik van al jouw klanten. Daarnaast verwerkt VoIPGRID voor al je klanten de verkooptarieven van alle gesprekken en diensten, conform het prijsplan dat elke partner zelf in de portal kan instellen. Na het verwerken van alle data, kunnen partners al in de loop van de ochtend voor zichzelf een facturatie-export maken. Ook kunnen wij geautomatiseerd deze export genereren en naar je mailen. Door de export te importeren in AFAS, kun je je klanten eenvoudig maandelijks factureren vanuit je favoriete boekhoudsysteem.


Technisch

De CSV die de basis vormt voor de AFAS facturatie wordt gebaseerd op de export afgenomen diensten en de belgegevens uit de VoIPGRID portal. Door deze twee export samen te voegen tot één, ontstaat de mogelijkheid om de samengestelde CSV te importeren in AFAS. AFAS maakt van de geïmporteerde CSV individuele pakbonnen op klantniveau. Deze pakbonnen kun je omzetten naar facturen.


Compatibiliteit

Voor deze integratie zijn geen aanvullende diensten nodig. VoIPGRID zorgt er automatisch voor dat je maandelijks een CSV-bestand ontvangt met daarin de te factureren bedragen.


Configuratie instructie

Check onze wiki-pagina voor de algemene facturatie instructie. In de Partner Informatieportal vind je onder ‘Integraties’ detail instructies voor facturatie met AFAS.


Tarief

Aan deze integratie zijn geen extra kosten verbonden.


Integratiepartners

VoIPGRID B.V.
Lübeckweg 2
9723 HE GRONINGEN
contact@voipgrid.nl
050-8009000
KvK-nummer 50159917

 

logo-partneromgeving (1)-1

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.