Agenda

Google en Microsoft Office 365 agenda integratie | Signalworks

Gemakkelijk je telefonie beheren via je Google of Microsoft Office 365 agenda

download.    large

Overzicht

Je telefoon doorschakelen op basis van een bepaalde tijd en een bepaald nummer in je agenda. Dat is nu mogelijk, met de door ons ontwikkelde koppeling. Hierbij verbind je je Google of  Microsoft Office 365 agenda met het VoIPGRID telefonieplatform.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Wanneer je je Google of Microsoft Office 365 agenda koppelt aan het VoIPGRID telefonieplatform komen vele mogelijkheden tot je beschikking. De integratie is bijvoorbeeld erg handig wanneer je een storingsdienst wilt inplannen of een doorschakeling naar een waarnemend collega-tandarts. Met deze integratie kun je je heel gemakkelijk de complete planning voor een heel jaar alvast klaar zetten!

Je kunt ook telefoondiensten inplannen tussen verschillende vestigingen. En verandert er wat, dan hoef je deze verandering alleen maar aan te passen in de (gezamenlijke) agenda.

Belroutes op het VoIPGRID platform aanpassen kan soms lastig of complex zijn. Daarnaast is er kans op het maken van fouten, waardoor je onbedoeld onbereikbaar wordt voor je klanten. Het grote voordeel van deze koppeling, is dat het maken van aanpassingen voor iedereen gemakkelijk wordt. En natuurlijk ook voor iedereen in één oogopslag inzichtelijk.

Hieronder een voorbeeld van een agenda die is gekoppeld aan het telefonieplatform. 

cecbd8f9c6da-GoogleAgenda_Signalworks_VoIPGRID_integratie_blauw_ingewikkeld

Door simpelweg tijdblokken aan te maken in je Google of Microsoft agenda en daarbij een telefoonnummer op te geven wordt er een doorschakeling gemaakt naar het betreffende nummer. Het telefoonnummer kan van een gebruiker, belgroep of belplan extensie zijn. Ook kun je een extern (mobiel) telefoonnummer opgeven. Makkelijk toch? 


Technisch

De klant geeft een publieke ICS (agenda) link door en vervolgens maken wij de koppeling aan in ons systeem.
De klant ontvang een unieke URL waarmee de klant zijn webhook module verder kan configureren in het VoIP telefonieplatform.  


Compatibiliteit

Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende betaalde module noodzakelijk:

  • Webhooks

Ook dien je een Google Agenda of Microsoft agenda actief te hebben. Dit hoeft niet je eigen agenda te zijn. Een (gedeelde) agenda speciaal voor de telefonie werkt overzichtelijker.


Configuratie instructie

Handleidingen zijn hier te vinden:

Koppeling maken middels de beheerpagina

Agenda aanmaken en link achterhalen | Google Agenda

Agenda aanmaken en link achterhalen | Microsoft agenda


Tarief

Eenmalige setup: € 75,00

Licentie per maand per agenda: € 5,00


Integratiepartners

Signalworks
Overcingellaan 17
9401 LA ASSEN
info@signalworks.nl
0592-700200
KvK-nummer 68839553

 

Logo-Signalworks-e1525959211431

 

Signalworks levert betaalbare, professionele WiFi en netwerkoplossingen voor de zakelijke markt. En we vinden telefonie heel interessant :)


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.