BouwInfosys

BouwInfosys CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit BouwInfosys inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Bouwinfosys

Overzicht

Met de BouwInfosys CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Inserve en kun je direct de klantkaart openen.

De BouwInfosys CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Screenshot-15-01-2021-09.49.16De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen.

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit.  Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

  • Bedrijfsnaam
  • Straat
  • Postcode
  • Plaats
  • E-mailadres
  • etc.
 

Naast bovenstaande gegevens in je pop-up kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek. Denk hierbij aan het gesprek aannemen, terugbelverzoek, maatwerk actie of een parameter kopiëren. Omdat BouwInfosys geen ondersteuning heeft voor het direct openen van de klantkaart, is er een knop beschikbaar waar je met 1 klik het klantnummer kunt kopiëren om vervolgens in BouwInfosys te plakken en daarmee de relatiekaart te openen.


Technisch

Bubble - en daarmee de BouwInfosys CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket BouwInfosys wordt gekoppeld op basis van een CSV-file die elke nacht automatisch wordt vernieuwd.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.

Let op, BouwInfosys dient de functie CSV-dump te configureren waar mogelijk kosten aan verbonden zijn.


 

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.