ByteGear

ByteGear CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit ByteGear inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

bytegear-telefonie-voipgrid-koppeling-red-cactus

Overzicht

Met de ByteGear CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ByteGear en kun je direct de klantkaart openen.

De ByteGear CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de ByteGear CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in ByteGear met de gegevens van de beller. Zodra er gebeld wordt kunt u dus zien om welke patiënt het gaat. Afhankelijk van het telefoongesprek kunt u dan kiezen of u naar de patiëntgegevens wilt, naar de agenda of naar de behandelkaart. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor het mogelijk is met 1 druk op de knop een telefoonnummer te draaien vanuit ByteGear.


Technisch

Bubble – en daarmee de ByteGear CRM connector – koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Omdat ByteGear zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de ByteGear module deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Aanvragen autotask

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.