EyeMove

EyeMove CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Simplicate inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

eyemove-logo

Overzicht

Met de EyeMove CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct klantinformatie in het beeldscherm van je PC en wordt er automatisch een gesprekslog gemaakt in EyeMove zodat alle communicatie rondom een relatie vastligt. Daarnaast kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de selecteer-en-bel functionaliteit.

De EyeMove CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Omdat EyeMove zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, kan de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld worden. Het is ook mogelijk om ze beiden te gebruiken waarbij Bubble het telefoonnummer van de beller toont, de collega’ die als laatst contact heeft gehad en een knop op de relatie in EyeMove te openen.

eyemove-800x451


Technisch

Bubble - en daarmee de EyeMove CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket EyeMove wordt gekoppeld op basis van de API gegevens van de gebruiker.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.