Google

Google CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Google inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Schermafbeelding 2021-03-16 om 11.33.39

Overzicht

Met de Google CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Google en kun je direct de klantkaart openen.

De Google CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen.

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.


Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer(s)
  • Adres
  • Website
  • Land

Deze gegevens haalt Bubble op uit de database van Google waar alle informatie staat van de bedrijfspagina’s die organisaties hebben aangemaakt. Let op: Er is geen koppeling met de Google persoonlijke contacten.

Deze koppeling is ook ideaal als tweede CRM-koppeling, als de beller niet voorkomt in je CRM- ERP- pakket zoekt de Google CRM koppeling direct of het nummer gekoppeld is aan een bedrijvenpagina waarna die gegevens vertoont worden. Zo krijg je altijd gegevens van de beller in beeld!


Technisch

Bubble - en daarmee de Google CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Google CRM wordt gekoppeld op basis de Google API.


 

Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.