Microsoft Outlook

Microsoft Outlook | Ipcom

Bel direct je contacten vanuit je Microsoft Outlook omgeving via VoIPGRID

Outlooklogo

Overzicht

Door middel van SIP-Tapi is het nu mogelijk om vanuit bijvoorbeeld Outlook direct contactpersonen te bellen. Hierdoor hoef je geen nummers meer handmatig op het toestel in te voeren en verhoog je je productiviteit.


Features

Door middel van SIP-Tapi is het nu mogelijk om vanuit bijvoorbeeld Outlook direct contactpersonen te bellen. Dit doe je door naar een contact te gaan en klik met rechtermuis op het telefoonnummer. Kies “call contact” en druk op “start call”.

Vervolgens gaat je eigen toestel over en neem je de telefoon op. Na opname wordt je gekozen Microsoft Outlook contact de beller gebeld en hoor je dat de telefoon over gaat bij de gebelde persoon.


Technisch

Met SIP-Tapi wordt het mogelijk om SIP geschikte apparaten te laten bellen met een een klik op de muis. De SIP-Tapi software dient per PC/laptop geïnstalleerd te worden.


Compatibiliteit

  • De SIP-Tapi is alleen beschikbaar voor Microsoft Windows (Let op: niet elke Windows versie wordt ondersteund).
  • De applicatie waarmee je wilt gaan bellen moet TAPI ondersteunen.
  • Auto answer werkt op dit moment nog niet goed samen met het telefonieplatform.

Configuratie instructie

Check onze wiki-pagina voor de algemene instructie. 


Tarief

De basisversie van de SIP-Tapi is gratis te downloaden. De betaalde versie van SIPTAPI heeft ook ondersteuning voor binnenkomende gesprekken. De gratis versie is alleen bedoeld om mee uit te bellen. Er is nog niet getest met inkomende gesprekken in combinatie met VoIPGRID.


Integratiepartners

Ipcom GmbH

Karlsplatz 1/2/9
1010 Vienna
Austria
+43/1/2940040–510
E-Mail: office@ipcom.at
Website: www.ipcom.at

 

ipcom-company-logo-coloured-sRGB

 

Ipcom GmbH is a sister company of the Austrian domain registry nic.at and was founded in 2005. In the beginning, ipcom's field of activity was telephony & services with products for Voice over IP as well as DNS services for top-level domain registries. In recent years, ipcom GmbH has specialized in Anycast services for TLDs, Internet Service Providers and Enterprises.


 

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.