Moneybird

Moneybird | Call4Less

Combineer de maandelijkse export van VoIPGRID met Moneybird en automatiseer de facturatie van je VoIP diensten

Moneybird_logo

Overzicht

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd. Met deze integratie kun je via een paar stappen eenvoudig maandelijks je klanten factureren vanuit je eigen boekhoudsysteem Moneybird.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Facturatie binnen VoIPGRID vindt altijd plaats op de eerste dag van de maand. We sturen je een inkoopnota met het verbruik van al jouw klanten. Daarnaast verwerkt VoIPGRID voor al je klanten de verkooptarieven van alle gesprekken en diensten, conform het prijsplan dat elke partner zelf in de portal kan instellen. Na het verwerken van alle data, kunnen partners al in de loop van de ochtend voor zichzelf een facturatie-export maken. Ook kunnen wij geautomatiseerd deze export genereren en naar je mailen. Door de export te importeren in een webportal welke via een API gekoppeld is aan Moneybird, kun je je klanten eenvoudig maandelijks factureren vanuit je favoriete boekhoudsysteem.


Technisch

Je kunt eenvoudig maandelijks je ontvangen CSV-bestand uploaden in een op maat gemaakte webinterface, welke gekoppeld is aan de API van Moneybird. Achter de webinterface wordt een script uitgevoerd, welke ervoor zorgt dat de geüploadde CSV, via de API van Moneybird, wordt omgezet naar (concept) klantfacturen (inclusief alle factuurregels, BTW tarief en categorie).
Je kunt ervoor kiezen om de klantfacturen direct te versturen of in concept te laten.

7e1de61ba377-Screenshot_2022_02_14_at_14.32.11


Compatibiliteit

VoIPGRID zorgt er automatisch voor dat je maandelijks een CSV-bestand ontvangt met daarin de te factureren bedragen. Je hebt voor de integratie een MoneyBird API nodig. Daarnaast kan je nog speciale workflows voor de facturen en betalingen aanmaken.


Tarief

Licentie per maand: € 35,00


Integratiepartners

Call4less
Kropaarstraat 1B
1032 LA Amsterdam
Info@call4less.nl
020-8950045
KvK-nummer 65950755

 

call4less

 

Call4Less is onderdeel van Servermeister (The Managed IT Services Company) en levert telefoniediensten aan bedrijven en particulieren. Dit doen wij door je zelf aan het roer te laten staan waarmee wij onze kosten laag kunnen houden. 


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.