Oase Dental

Oase Dental CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Oase Dental inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

oase-dental-voipgrid-koppeling

Overzicht

Met de Oase Dental telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental op je PC met de patiëntinformatie en kun je direct de juiste patiëntkaart openen. De Oase Dental CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Oase dental aanvragen


Features

Met de Oase Dental CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental met de patiëntinformatie. Wanneer je op de pop-up klikt opent daarna direct de patiëntkaart. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


Technisch

Bubble – en daarmee de Oase Dental CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat Oase Dental zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de Oase Dental module deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.