Realworks

Realworks CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Realworks inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Realworks-1

Overzicht

Met de Realworks CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Realworks met de klantinformatie en kun je direct een Call Registratie starten in Realworks.

De Realworks CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de Realworks CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Realworks met de klantinformatie en kun je direct een Call Registratie starten in Realworks. In het Call Registratie scherm zullen de zaken die al bekend zijn over het gesprek automatisch worden ingevuld. Het is aan te raden om in ieder geval het gespreksverslag vast te leggen in het daarvoor bestemde veld, om zo na afloop terug te kunnen vinden waar het gesprek over ging.

De pop-up zal uit zichzelf verdwijnen als het gesprek wordt opgehangen. Ook als het het Call Registratie scherm niet wordt geopend zal het gesprek in Realworks worden gelogd, echter dan zonder gespreksverslag. Ook is het mogelijk een terugbelverzoek aan te maken in Realworks voor een collega vanuit de call registratie middels een taak of een template. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.

Realworks-telefonie-voip-koppeling-redcactus-kpn-vodafone-voys-routit-broadsoft-asterisk-700x783


Technisch

Bubble - en daarmee de Realworks CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket Realworks wordt gekoppeld op basis van een API-koppeling waarbij de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) wordt uitgeschakeld, omdat de pop-up van Realworks deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.

Let op: In Realworks dien je ook de 'telefoonkoppeling' licentie te activeren wat een betaalde licentie is binnen de Realworks martketplace.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.