Microsoft Power BI

Telefonie integratie met Microsoft Power BI | Red Cactus

Visualiseer je telefonie data en creëer maatwerk rapportages met Microsoft Power BI connector

power-bi_logo

Overzicht

Met de Red Cactus Power BI connector heb je een interactieve tool in handen voor het visualiseren van je telefonie data waarmee je maatwerk rapportages kunt maken. Met de inzet van de connector kun je de kracht van het VoIPGRID platform en Microsoft Power BI combineren.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

De mogelijkheden om telefonie data te visualiseren, o.a. in dashboards zijn zeer divers. Voorbeelden hiervan zijn het visualiseren van het aantal inkomende of uitgaande gesprekken, zowel intern als extern, voor het gehele bedrijf of individueel per medewerker.

Een ander voorbeeld is het aantal oproepen te visualiseren in een heatmap om te analyseren wat de drukste momenten per dag of andere periode zijn zodat je de bezetting daarop kunt aanpassen. Deze connector zorgt ervoor dat alle data synchroniseert tussen je telefonie omgeving en Microsoft Power BI.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 10.56.14

Schermafbeelding 2020-06-08 om 10.57.29


Technisch

Om de templates te delen met andere gebruikers en realtime data op te halen, raden we aan om een Microsoft Power BI licentie af te nemen (standaard in een aantal Office365 abonnementen). Deze licentie is niet inbegrepen in de genoemde tarieven en dient geactiveerd te zijn voordat de Red Cactus Microsoft Power BI Connector wordt geïnstalleerd.


Compatibiliteit

De Red Cactus Microsoft Power BI connector is getest in combinatie met VoIPGRID. Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Eenmalig: €99,00 | Per maand: €50,00

Genoemde tarieven zijn op basis van een minimale contractduur van 36 maanden.  Wanneer er nog geen connector bestaat voor jouw telefonie omgeving zullen we een prijsopgave doen om deze te realiseren. Voor deze dienst is Microsoft Power BI kennis vereist om data te visualiseren. Uiteraard is het ook mogelijk je project uit te besteden aan een Microsoft Power BI consultant van Red Cactus.


Over integratiepartner

Red Cactus B.V.
Dirk Dronkersweg 12a
4462GA  GOES

info@redcactus.nl
redcactus.nl
0113-405065 
KvK-nummer 77957229

redCactus-favicon-10

Red Cactus maakt en levert softwareapplicaties voor de telecomsector. Van onze standaard diensten zoals de pop-up software Bubble waarmee je je telefoon koppelt aan nagenoeg elk CRM-systeem tot maatwerk software oplossingen, zoals een connector om data te koppelen aan Microsoft Power BI voor maatwerk dashboards. Red Cactus is jouw partner.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.