Simar CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Simar inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

e617a903ae07-simar_logo_color

Overzicht

Met de Simar CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Simar met de klantinformatie, offerteoverzicht en het orderoverzicht. Daarnaast kun je vanuit hier de klant openen in 'adresbeheer' en in 'klantcontact'.

De Simar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

In het Call Registratie scherm zullen de zaken die al bekend zijn over het gesprek automatisch worden ingevuld. Het is aan te raden om in ieder geval het gespreksverslag vast te leggen in het daarvoor bestemde veld, om zo na afloop terug te kunnen vinden waar het gesprek over ging.

Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit.


Technisch

Bubble - en daarmee de Simar CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket Simar wordt gekoppeld op basis van onze connector waarbij de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) wordt uitgeschakeld, omdat de pop-up van Simar deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een Windows applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. Heeft jouw klant een iMac? Dat hoeft geen probleem te zijn, neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Licentie per bedrijf eenmalig: €150,00
Licentie per gebruiker eenmalig: €25,00 | Per maand: €5,00

Genoemde tarieven zijn op basis van softwarepakketten waarmee Red Cactus een koppeling heeft. Wanneer er nog geen koppeling bestaat voor jouw softwareapplicatie, houdt dan rekening met de volgende extra investering op basis van webbased softwarepakketten:

  • Vooronderzoek: €195,00
  • Realisatie: €300,00

Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen. Stuur een e-mail om de partnerprijslijst te ontvangen.


Over integratiepartner

Red Cactus B.V.
Dirk Dronkersweg 12a
4462GA  GOES

info@redcactus.nl
redcactus.nl
0113-405065 
KvK-nummer 77957229

redCactus-favicon-10

Red Cactus maakt en levert softwareapplicaties voor de telecomsector. Van onze standaard diensten zoals de pop-up software Bubble waarmee je je telefoon koppelt aan nagenoeg elk CRM-systeem tot maatwerk software oplossingen, zoals een connector om data te koppelen aan Microsoft Power BI voor maatwerk dashboards. Red Cactus is jouw partner.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.