Stratech

Stratech-RCS CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Stratech-RCS CRM inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep en direct de mogelijkheid om de klantkaart te openen

Stratech-e1612527635115

Overzicht

Met de Stratech-RCS CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Stratech-RCS CRM en kun je direct de klantkaart openen.

De Stratech CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Aanvragen knop


Features

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

  • Naam gast
  • Telefoonnummer(s)
  • Huidige reservering
  • Laatst vertrokken reservering
  • Achterstand betaling
Doormiddel van knoppen in de pop-up kun je direct de gastenkaart- of het planbord openen.


Technisch

Bubble - en daarmee de Stratech-RCS CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het softwarepakket Stratech-RCS CRM wordt gekoppeld op basis van een API-koppeling. De licentie daarvoor dient geactiveerd te worden door Stratech-RCS.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Aanvragen knop

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing