Tobias AX Aareon

Tobias AX – Aareon CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Tobias AX – Aareon inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

Tobias-AX

Overzicht

Het koppelen van Tobias AX aan je telefonieomgeving is enorm belangrijk voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het efficiënter kunnen werken. Met onze integratietool Bubble hoef je tijdens telefoongesprek niet meer handmatig op zoek te gaan naar klantgegevens maar kun je gebruik maken van de functionaliteiten die de telefoniemodule van Tobias AX je te bieden heeft. 

De Tobias AX – Aareon CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Gateway

Voor deze integratie fungeert Bubble als een gateway. Dat betekent dat je alle pop-up functionaliteiten van Bubble zelf kunt uitschakelen, omdat Bubble in deze configuratie er alleen voor zorgt dat jouw telefonieomgeving kan communiceren met de telefoniemodule van Tobias AX.  


Functionaliteiten

Door de integratie methode krijg je alle functionaliteiten die de Tobias AX telefoniemodule je te bieden heeft. Denk hierbij aan een notificatie die in beeld komt met de klantgegevens, waar je ook op kunt klikken om bij de CRM-kaart van de bellende persoon te komen. Indien een telefoonnummer meer dan één keer voorkomt in de database, geeft Tobias AX een lijst weer met mogelijke klantkaarten zodat de KCC medewerker de juiste klantkaart kan selecteren. Bij het doorverbinden van een gesprek naar een collega verhuist de klantinformatie mee. Standaard is de pop-up zichtbaar vanaf het moment dat je softphone, bureautoestel of ander device rinkelt tot het moment dat het gesprek wordt beëindigd. Informeer bij Aareon naar de specifieke functionaliteiten die hun telefoniemodule te bieden heeft. Naast de genoemde gateway functie is Bubble voorzien van nog veel meer functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld meerdere CRM-integraties activeren onder dezelfde gebruiker, zonder meerprijs, wat handig kan zijn als je meerdere softwareapplicaties gebruikt binnen je bedrijf. We hebben alvast een aantal belangrijke functies voor je op een rij gezet:

  • Alle functionaliteiten die de telefoniemodule van Tobias AX je te bieden heeft. 
  • Uitbellen door een telefoonnummer te selecteren in je CRM en een sneltoets in te drukken met de Selecteer&Bel functie.
  • Eenvoudig en veilig inloggen op basis van Single sign-on (Microsoft, Google of Apple account). 

Technisch

Bubble - en daarmee de Tobias AX – Aareon CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Door de integratiemethode met het softwarepakket Tobias AX – Aareon wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld, omdat Tobias AX – Aareon deze functie overneemt.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.