Trengo

Trengo CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Trengo inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

trengo-red-cactus-voip_400x88

Overzicht

Met de Trengo CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Trengo en wordt er direct een Call Registratie gestart in Trengo.

De Trengo CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de Trengo CRM connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Trengo met de klantinformatie. Tijdens het gesprek wordt automatisch een call registratie toegevoegd aan een open ticket waar je verdere gespreksinformatie aan kunt toevoegen. Indien er geen open ticket gevonden wordt, zal er een nieuw ticket worden geopend met de call registratie.  Het is aan te raden om in ieder geval het gespreksverslag vast te leggen, om de verslaglegging rondom een klant compleet te maken.

De pop-up zal uit zichzelf verdwijnen als het gesprek wordt opgehangen. 

Indien je toch liever de Bubble pop-up gebruikt (of beiden tegelijkertijd), kun je als gebruiker de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

  • Telefoonnummer
  • Naam
  • Volledige naam
  • Display naam
  • E-mail
  • Laatst gebeld met functie

Middels een knop in de pop-up kun je de klantkaart openen, een terugbelverzoek plaatsen (gekoppeld aan mail), etc.

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.

Ook kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit.


Technisch

Bubble - en daarmee deTrengo CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket Trengo wordt gekoppeld op basis van de API gegevens van de gebruiker.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.