Twinfield

Twinfield | VoIPGRID

Combineer de maandelijkse export van VoIPGRID met Twinfield en automatiseer de facturatie van je VoIP

twinfieldpng

Overzicht

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd. Met deze integratie kun je via een paar stappen eenvoudig maandelijks je klanten factureren vanuit je eigen boekhoudsysteem Twinfield.


Features

Facturatie binnen VoIPGRID vindt altijd plaats op de eerste dag van de maand. We sturen je een inkoopnota met het verbruik van al jouw klanten. Daarnaast verwerkt VoIPGRID voor al je klanten de verkooptarieven van alle gesprekken en diensten, conform het prijsplan dat elke partner zelf in de portal kan instellen. Na het verwerken van alle data, kunnen partners al in de loop van de ochtend voor zichzelf een facturatie-export maken. Ook kunnen wij geautomatiseerd deze export genereren en naar je mailen. Door de export te importeren in Twinfield, kun je je klanten eenvoudig maandelijks factureren vanuit je favoriete boekhoudsysteem.

Wanneer in Twinfield gebruikt als boekhoudpakket dan heb je een aantal voordelen:

- In slechts een paar stappen factureren.
- Wijzigingen in de portal worden automatisch ook in Twinfield aangepast.
- Facturen kunnen in de portal worden opgeslagen en zichtbaar gemaakt worden voor je klanten
- Het debiteurenbeheer kan via Twinfield met een partij als Payt worden geautomatiseerd.


Technisch

Voordat je de facturen kunt importeren in Twinfield, dienen er producten aangemaakt te worden in Twinfield. Dit is een eenmalig handeling. Daarna bouw je eenmalig een nieuwe factuurlay-out en als laatste stap maak je een factuurtype aan en koppel je deze aan de grootboekrekeningen en je factuurlay-out. Wanneer deze eenmalige instellingen gereed zijn, kun je eenvoudig maandelijks je ontvangen CSV-bestand uploaden in Twinfield en je klanten factureren


Op dit moment is er geen open API ter beschikking om geheel geautomatiseerd te kunnen factureren. Maak je gebruik van Twinfield, dan kun je eventueel de API gebruiken die VoIPGRID ook gebruikt voor de facturatie richting haar partners. De koppeling met Twinfield zorgt ervoor dat bij het aanmaken van een nieuwe klant in de portal, deze ook automatisch in Twinfield zal worden geadministreerd.


Compatibiliteit

Voor deze integratie zijn geen aanvullende diensten nodig. VoIPGRID zorgt er automatisch voor dat je maandelijks een CSV-bestand ontvangt met daarin de te factureren bedragen.


Configuratie instructie

Check onze wiki-pagina voor de algemene facturatie instructie. In de Partner Informatieportal vind je onder ‘Integraties’ detail instructies voor facturatie met Twinfield.


Tarief

Aan deze integratie zijn geen extra kosten verbonden.


Integratiepartners

VoIPGRID B.V.
Lübeckweg 2
9723 HE GRONINGEN
contact@voipgrid.nl
050-8009000
KvK-nummer 50159917

 

logo-partneromgeving (1)-1

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.