WinTax

WinTax CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit WinTax inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

WinTax-logo

Overzicht

Het koppelen van WinTax aan je telefonieomgeving is enorm belangrijk voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het efficiënter kunnen werken. Met onze integratietool Bubble hoef je tijdens telefoongesprek niet meer handmatig op zoek te gaan naar klantgegevens maar kun je gebruik maken van de functionaliteiten die de telefoniemodule van WinTax je te bieden heeft. 

De WinTax CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Gateway

Voor deze integratie fungeert Bubble als een gateway. Dat betekent dat je alle pop-up functionaliteiten van Bubble zelf kunt uitschakelen, omdat Bubble in deze configuratie er alleen voor zorgt dat jouw telefonieomgeving kan communiceren met de telefoniemodule van WinTax.  


Functionaliteiten

Door de integratie methode krijg je alle functionaliteiten die de WinTax telefoniemodule je te bieden heeft. Denk hierbij aan een notificatie die in beeld komt met de klantgegevens, waar je ook op kunt klikken om bij de CRM-kaart van de bellende persoon te komen. Zodra er gebeld wordt kunt u dus zien om welke beller het gaat. Afhankelijk van het telefoongesprek kunt u dan kiezen of een nieuwe rit wilt invoeren, een retourrit wilt plannen, nieuwe klant wilt invoeren, alle ritten inzien van de chauffeur, een schademelding wilt invoeren of gegevens wilt aanvullen. Bij het doorverbinden van een gesprek naar een collega verhuist de klantinformatie mee. Standaard is de pop-up zichtbaar vanaf het moment dat je softphone, bureautoestel of ander device rinkelt tot het moment dat het gesprek wordt beëindigd. Informeer bij WinTax naar de specifieke functionaliteiten die hun telefoniemodule te bieden heeft. Naast de genoemde gateway functie is Bubble voorzien van nog veel meer functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld meerdere CRM-integraties activeren onder dezelfde gebruiker, zonder meerprijs, wat handig kan zijn als je meerdere softwareapplicaties gebruikt binnen je bedrijf. We hebben alvast een aantal belangrijke functies voor je op een rij gezet:

  • Alle functionaliteiten die de telefoniemodule van WinTax je te bieden heeft. 
  • Uitbellen met één muisklik op een telefoonnummer in je CRM, browser of ander programma met de Klik&Bel functie.
  • Eenvoudig en veilig inloggen op basis van Single sign-on (Microsoft, Google of Apple account). 

download (5)


Maatwerk

Om aan jouw specifieke maatwerk wensen te kunnen voldoen, is Bubble voorzien van de module Automations. Met deze module is het mogelijk om je eigen If-This-Then-That flows toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een script of het automatisch open van het callnotitie scherm in plaats van dat je die open moet klikken.


Technisch

Bubble - en daarmee de DATEV Pro CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. Het softwarepakket DATEV Pro wordt gekoppeld op basis van een API-koppeling.


Compatibiliteit

Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

Tarief

Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.


 

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.