Yuki

Yuki | TSB ICT

Combineer de maandelijkse export van VoIPGRID met Yuki en automatiseer de facturatie van je VoIP diensten

yuki-logo

Overzicht

Factureren kan een tijdrovende klus zijn. De facturatie van de diensten die je via VoIPGRID aan je klanten levert, hebben wij zoveel mogelijk voor je vereenvoudigd. Met deze integratie kun je via een paar stappen eenvoudig maandelijks je klanten factureren vanuit je eigen boekhoudsysteem Yuki.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Facturatie binnen VoIPGRID vindt altijd plaats op de eerste dag van de maand. We sturen je een inkoopnota met het verbruik van al jouw klanten. Daarnaast verwerkt VoIPGRID voor al je klanten de verkooptarieven van alle gesprekken en diensten, conform het prijsplan dat elke partner zelf in de portal kan instellen. Na het verwerken van alle data, kunnen partners al in de loop van de ochtend voor zichzelf een facturatie-export maken. Ook kunnen wij geautomatiseerd deze export genereren en naar je mailen. Door de export te importeren in een webportal welke via een API gekoppeld is aan Yuki, kun je je klanten eenvoudig maandelijks factureren vanuit je favoriete boekhoudsysteem.


Technisch

Voordat je de facturen kunt importeren in Yuki, dienen er productgroepen aangemaakt te worden in Yuki. Dit is een eenmalig handeling. Daarna bepaal je de importdefinitie van het door VoIPGRID aangeboden CSV-bestand en bouw je eenmalig een nieuwe factuurlay-out. Wanneer deze eenmalige instellingen gereed zijn, kun je eenvoudig maandelijks je ontvangen CSV-bestand uploaden in een op maat gemaakte webinterface, welke gekoppeld is aan de API van Yuki. Achter de webinterface wordt een script uitgevoerd, welke ervoor zorgt dat de geüploadde CSV, via de API van Yuki, wordt omgezet naar concept klantfacturen.


Compatibiliteit

Voor deze integratie zijn geen aanvullende diensten nodig. VoIPGRID zorgt er automatisch voor dat je maandelijks een CSV-bestand ontvangt met daarin de te factureren bedragen.


Tarief

Webinterface licentie per maand: €27,50


Integratiepartners

TSB ICT BV
Lochemseweg 7
7214 RB Epse
info@tsb-ict.nl
0575-491217
KvK-nummer 82557608

 

logo-1

 

Full service IT bedrijf welke het MKB bedient met oplossingen op maat en een no-nonsense instelling!


Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.