Zig

Zig CRM connector | Red Cactus

Direct klantinformatie vanuit Zig inzichtelijk bij een inkomende en/of uitgaande oproep

ZIG-logo

Overzicht

Met de Zig CRM connector verschijnt er bij een inkomende oproep direct de klantinformatie in het klant volg systeem (KVS).

De Zig CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43


Features

Met de ZIG connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie in het klant volg systeem (KVS).  Daarnaast kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de selecteer-en-bel functionaliteit. Als de klant belt van een onbekend nummer en dus niet de juiste klantkaart verschijnt, dan kan de medewerker de klant alsnog handmatig opzoeken in het KVS.


  Technisch

  Bubble - en daarmee de Zig CRM connector - koppelen aan VoIPGRID is zeer eenvoudig. Omdat Zig KVS zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, kan de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld worden. Het is ook mogelijk om ze beiden te gebruiken waarbij Bubble het telefoonnummer van de beller toont, de collega’ die als laatst contact heeft gehad en een knop op de relatie in Zig KVS te openen.

  Na het aanmaken van de gebruikers in de portal hoef je alleen nog maar de unieke link in te voeren in de Gespreksnotificatie module binnen de VoIPGRID omgeving. 


  Compatibiliteit

  Bubble is een applicatie die zowel lokaal als centraal geïnstalleerd kan worden. De applicatie is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS gebruikers.

  De Red Cactus Bubble applicatie is getest in combinatie met VoIPGRID. 
  Binnen het VoIPGRID Platform is de volgende module noodzakelijk:

  • Gespreksnotificaties

  Tarief

  Tarieven zijn zichtbaar in de VoIPGRID prijslijst, welke beschikbaar is op de Partner Informatie Portal.

  Schermafbeelding 2020-06-08 om 11.20.43

  Op de VoIPGRID Marketplace is de volgende disclaimer van toepassing.